MarketingHeap marketing automation

Het gebruik van marketing automation-software kan een hoop inzicht geven. Verzamel informatie over jouw campagnes, doelgroepen en leads en gebruik deze data om jouw marketinginspanning te optimaliseren.

Volledig GDPR proof en gehost in Europa!

Begin nu

Wat is MarketingHeap?

MarketingHeap is een unieke marketing automation-oplossing. Waarom? Het is een open source platform. Dit betekent dat de marketing automation-software die Marketingheap biedt continu wordt ontwikkeld door honderden individuele ontwikkelaars. Met hun ideeën en skills dragen zij bij aan het optimaliseren van de software, waardoor het platform constant wordt verrijkt met nieuwe functionaliteiten die zijn gebaseerd op de vragen uit de markt.

MarketingHeap is veel betaalbaarder dan andere marketing omgevingen.

Begin nu

Ervaar het zelf!Begin nu


Bij het registreren krijg je 30 dagen volledige toegang tot alle features van de MarketingHeap omgeving

Waarom kiezen voor MarketingHeap?

MarketingHeap biedt alle belangrijke features die je nodig hebt van marketing automation. Van een gebruiksvriendelijk management dashboard tot de optie om het platform helemaal naar jouw wensen in te richten.

  • Connectiviteit

    Er zijn een heleboel integraties beschikbaar om jouw MarketingHeap-omgeving te koppelen aan jouw website, CRM, E-commerce, sociale media en meer.

  • Hoge kwaliteit

    Mautic is gebouwd in Symfony. Dit is een betrouwbaar, snel en veilig PHP framework. Dit maakt Mautic een systeem van hoge kwaliteit.

  • Innovatief

    Honderden individuele ontwikkelaars ontwikkelen continu de software met hun ideeën en kwaliteiten. Op deze manier wordt het platform constant verrijkt met nieuwe functionaliteiten die zijn gebaseerd op de vragen uit de markt.

  • Inzichten

    MarketingHeap verzamelt data van jouw leads uit verschillende bronnen: website, e-mails, formulieren en meer. De rapporten die je met deze data kunt maken, geven je inzicht in alle informatie die jij belangrijk vindt.

Waarom MarketingHeap Automation

Waarom zou je kiezen MarketingHeap Automation? Allereerst wil je als organisatie dat jouw marketing automation draait op een betrouwbaar platform. Daarnaast heb je ook een partner nodig die jou ondersteunt bij de start en helpt met het verder ontwikkelen van jouw marketing automation. MarketingHeap Automation heeft een marketing automation platform ontwikkeld, gebaseerd op Mautic, waar iedereen op een betaalbare manier kan beginnen met digitale marketing. Wij bieden de MarketingHeap-oplossing aan, hosten het en bieden jou de nodige ondersteuning. Daarnaast zorgen we ervoor dat het platform veilig en betrouwbaar is. We hebben tenslotte te maken met persoonlijke klantdata.

Alle features Maak geavanceerde campagnes Geavanceerde logs Begrijpbare statistieken
Waarom klanten ons vertrouwen

267

Blije Klanten


Door de expertises van MarketingHeap, onze hosting, de Mautic-software en onze marketingpartners te combineren. Op deze manier bieden wij veel ervaring en resources om tegemoet te komen aan de vragen van onze klanten.

Successvolle implementaties

Voor onze huidige klanten hebben wij al een hoop succesvolle implementaties en migraties gedaan. Dit geeft ons ervaring in alle do’s en don’ts.

We ondersteunen jouw organisatie tijdens het migratieproces van het huidige marketing automation-systeem naar Mautic. Hiervoor hebben wij tools ontwikkeld en kennis opgedaan. Dit biedt ons de mogelijkheid dit proces zo goed mogelijk te begeleiden en het geeft jou de kans zonder grote investeringen te switchen.

Neem contact op